субота, 11. април 2020.

Essence noviteti proleće/leto 2020


Kod nas je stigla nova Essence kolekcija za proleće/leto i može se naći u Dm i Lilly dogerijama. Pošto je sezona virusa i većina nas je u izolaciji, Lilly online prodavnica radi i tamo možete da poručite sve potrebno. Link ka Essence proizvodima vam ostavljam ovde.

Budite dobro, čuvajte se i mislite pozitivno. Radujte se sitnicama. Za mene su to uvek makeup proizvodi a nova Essence kolekcija je tako divna. Hajde da počnemo. 

 



My skin perfector tonirani prajmer nam dolazi u 3 različite nijanse (svetla, srednja i tamna). Moja boja je 20 Nude beige, skroz neutralna i jako se lepo prilagodi tenu. Lepo ujednači ten i da svežiji izgled licu. Može da se koristi samostalno, za blaže pokrivanje ili kao podloga za puder, za jaču pokrivnu moć. 
Sama tekstura je jako lagana, penasta i uopšte se ne primećuje na koži. Tubica ima 30 ml i uzan otvor pa proizvod ne može da iscuri van.
Cena prajmera je 549 dinara.





My skin perfector loose fixing puder nažalost neće biti dostupan za tržište Srbije ali znam da me prate devojke iz drugih zemalja ili ako putujete negde posle ove situacije, pogledajte. Biće reč i o još par proizvoda ali su stvarno vredni i morala sam da ih pomenem, iako neće biti dostupni kod nas. 

Puder u prahu je iz iste kolekcija kao i prajmer. Namenjen je za matiranje i svojom laganom formulom ne opterećuje kožu. Ne vidi se na licu i može da se koristi samostalno ili sa pomenutim prajmerom ili sa puderom, u zavisnosti od potrebe. Ima blago pokrivanje i dolazi u jednoj univerzalnoj boji 20 Nude. Ima 6 grama proizvoda, pakovan je u plastičnoj teglici i zaštitu sa rupicama pa puder ne može da se prospe. Ovako nešto sam videla samo kod skupljih brendova ali Essence već dugo parira kvalitetom proizvoda i pakovanja. Svaka čast. 




Jelly nail polish remover je zaista jedinstven proizvod. Ništa slično nisam videla do sada. Dolazi u formi gela i ne može da iscuri iz bočice. Zaista odlična stvar za putovanja. I sam proizvod je odličan jer skida i nekoliko sloja laka bez problema. 




Već sam vam pričala na Instagramu kako jako volim miris kokosa a ne volim da jedem kokos. :D Kada je ovo stiglo, cela kutija je tako dobro mirisala, naravno na kokos. Ovo je kremica za nokte i zanoktice - Nail&cuticle cream. Sadrži kokosovo ulje, lagane je formule a jako lepo neguje. Imam veliki problem sa zanokticama i ovu kremicu redovno mažem. Brzo se upija, omekšava zanoktice i hrani suvu kožu oko nokta. 





Još jedan proizvod, koji tako dobro miriše je Coconut kiss caring piling za usne. Dolazi u teglici od 11 grama i sadrži piling čestice šećera i kokosa. Sam piling je nežan i ne oštećuje usne. Ne mora da se ispira jer sadrži 10% bademovog ulja, koje neguje. 





Ne znam kakva je situacija kod vas ali ja baš imam problem da nađem nežnu turpiju za nokte. Skoro sam skinula gel i nokti su jako tanki i lome se. Već godinama koristim Essence roze turpiju, ima različite strane i jako je nežna. 
Anti split turpija je nova u kolekciji i namenjena je baš za oštećenje i lomljive nokte. Jako je nežna i mogu čak da pređem i preko cele nokatne ploče bez problema. 




Skoro nisam videla lepšu boju ruža nego što je Stay 8h matte 05 Date proof. Divna, divna boja mesa i ovakve nijanse pristaju svakom tonu kože. Link ka Instagram fotografiji, gde nosim ovaj ruž je ovde.
Jako lagana i tanka formula a puna boja. Precizan aplikator i može da se koristi bez olovke za usne. Traje jako dugo na usnama i kad krene da se skida, skida se ravnomerno. 
Cena je 399 dinara i dolazi u 9 različitih nijansi. 





Kada su ajlajneri u pitanju, nisam neki ekspert i više volim kada su u olovci. Tako su mi lakši za korišćenje i preciznije nanesem. Novi Essence 24ever ink ajlajner je intenzivno crn, mat i precizan. Ima jako dobru pigmentaciju i ne puca na kapcima. Lako se nanosi i četkica nije čvrsta, već se savija i prilagođava oku. Ništa gore kada ajlajner ima čvrstu četkicu pa ne znam da li ću pre da probušim kapak ili nanesem ajlajner. 
Cena ovog malog lepotana je 369 dinara i odličan je. 




Essence već par puta izbacuje maskare u ozbiljno velikom pakovanju - 16 ml a po povoljnoj ceni. Konkretno ova Bye bye panda eyes! košta 459 dinara. Maskara ima jako dobru četkicu, lepo razdvoji trepavice i da im baš crnu boju. Ne trusi se i ne razmazuje se a dugo traje na očima.




The Nude edition paleta senki sadrži 9 senki zemljanih tonova. Sama paleta ima 10 grama i klasično, plastično pakovanje. Izbor boja je jako lep i mislim da svakoj ženi treba jedna ovakva paleta jer je klasična i sa njom nema greške. Sadrži i boju za pregib i za ispod obrve i tamnije boje za ugao oka. 
Sem ove, u ponudi je i The Rose edition paleta sa ružičastim bojama. I ona je jako, jako lepa.
Cena palete je 549 dinara. 














I na kraju jedna posebna lepotica - Witch side paleta senki. Ne znam šta sve da vam pišem za ovu paletu kada vidite i sami koliko je lepa. Volim palete, imam ih dosta, što skupljih, što povoljnijih ali ova je zaista nešto posebno. Divno je urađena i bilo mi je žao da je uopšte probam.
Sadrži 15 prelepih nijansi i dolazi u pakovanju, koje pomeranjem zatvara i otvara oči. Jako kreativno odrađeno i Magdaleni se jako dopada. :D 
Sve žene su pomalo veštice. :) 
Sa ovom paletom možemo da se odlučimo da li ćemo biti nežne ili smerne. 
Nažalost neće biti na našem tržištu ali ako budete u prilici da je nabavite negde, ne oklevajte jer je savršena.

Još jedan plus je taj što Essence proizvodi imaju ili zaštitnu foliju ili su dodatno zalepljeni. 
U drogerijama često srećemo probane proizvode, a nisu testeri. Ne razumem devojke, koje će da guraju svoje prstiće u proizvod koji je namenjen za prodaju. Više puta sam kupila i bacila takve proizvode i drago mi je da kompanije brinu o nama potrošačima.

Šta vam se najviše dopada iz nove Essence kolekcije?

4 коментара:

  1. Prvo moram da pohvalim fotografije i način na koji je napisan post,prelepo,da čovek čita i uživa!Na prvu sam mislila SVE MI TREBA ali evo razmišljam i definitivno bih prvo isprobala piling za usne,tonirani prajmer i neku od ove dve paletice i nadam se da će što pre dospeti u moje ruke!

    ОдговориИзбриши
  2. Fantastic products! I really like the palette!
    HAPPY WEEKEND AT HOME
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ukratko, odlične fotografije, odlični opisi, odličan post! Mislim da je svaka reč suvišna!
    Ilmaha

    ОдговориИзбриши
  4. Zdravo Irena, super post! :) Onako, bas sveobuhvatno.

    Sto se tice gore navedenih proizvoda... Mislim da mi Coconut kiss caring piling za usne deluje primamljivo i da mozda to mogu u buducnosti da isprobam.

    ОдговориИзбриши