уторак, 14. април 2020.

Mr.Black Derma Hair Šampon protiv gubitka kose i Fiberi za kosu


Gubitak kose je češći nego što mislite i može se dogoditi bilo kome. Genetska predispozicija, lekovi, nedostatak vitamina, autoimuni poremećaji, prekomerno stilizovanje kose itd … može uzrokovati gubitak i stanjivanje kose. Svako ko se suočio sa takvom vrstom problema s kosom, zna koliko to može biti mentalno i psihološki bolno, teško, frustrirajuće i iscrpljujuće. No, dobra vest je da danas postoje stvari koje se mogu učiniti. Gubitak kose može se preokrenuti, zaustaviti ili usporiti, kosa može postati punija i gušća, mogu se lečiti problemi s vlasištem.
Predstavljamo vam DERMA HAIR šampon, najnoviji preparat za prirodan način borbe protiv gubitka kose! DERMA HAIR šampon jača i štiti folikule kose istovremeno stvarajući zdravo okruženje za rast kose i poboljšanje stanje vlasišta.

DERMA HAIR šampon je proizveden najnovijom tehnologijom koja pretočila je vekovno iskustvo herbalne medicine u esencijalne bioaktivne nutrijente koji jačaju i progušćuju sve tipove kose, temeljno čiste i hidriraju kožu glave. DERMA HAIR šampon protiv gubitka kose pogodan je i za muškarce i za žene, a najefikasniji je za blagi do umereni gubitak kose.

Proteini i biljni ekstrakti u DERMA HAIR šamponu podstiču rast kose i sprečavaju njen gubitak aktiviranjem i jačanjem folikula dlake, vlaže vlasište i neguju kosu. Kombinuje naprednu biološku tehnologiju sa tradicionalnim biljnim ekstraktima za maksimalnu efikasnost.

Ne sadrži štetne hemikalije ili dodatke, pružajući nežno, ali efikasno čišćenje za sve tipove kose i vlasišta. Potpuno prirodan DERMA HAIR šampon nema nuspojava, omogućavajući vam da se osećate potpuno bezbedno dok koristite šampon.

Za najbolje rezultate koristite 3 - 4 puta / sedmično
Jedna boca DERMA HAIR šampona traje 1-2 meseca
Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se upotreba najmanje 3 meseca.

Instrukcije za upotrebu:
Kosu temeljito navlažite toplom vodom.
Nanesite DERMA HAIR šampon na vlasište i trljajte da dobijete bogatu penu.
Masirajte koren kose i vlasište 2 minute.
Isperite dobro vodom.






Sve više žena i muškaraca ima problem sa opadanjem kose. Nama ženama više znači da nam je kosa uvek uredna i da lepo izgleda. Mr. Black je nedavo izbacio novu liniju protiv opadanja kose - Derma Hair. Linija sadrži šampon protiv gubitka kose i fibere.

Šampon dolazi u bočici od 220 ml. Ima blag biljni miris i zelenkastu boju. Nanosi se na kosu i blago masira nekoliko minuta, kako bi aktivni sastojci reagovali. Lepo peni i odlično skida nečistoće sa kose. Kosa je posle njega škriputava i ima lep sjaj.
Sastojci su biljni i pomažu protiv opadanja kose i jačanja korena. Dužom upotrebom se vidi rezultat, kosa mnogo zdravije izgleda i manje opada. Vidi se kako rastu nove dlačice i da je kosa gušća. Javljam vam utiske posle nekoliko meseci jer je potrebno biti redovan i uporan.
Šampon može da se naruči preko MR.black sajta klikom ovde i košta 990 dinara.


DERMA HAIR - bujna kosa za 10 sekundi! DERMA HAIR fiberi za proređenu kosu su brz i siguran način da se poboljša izgled kose.
DERMA HAIR fiberi za kosu je sve popularniji kozmetički proizvod za puniji i prirodniji izgled kose, sa millionima zadovoljnih korisnika širom sveta. Čim nanesete DERMA HAIR mikrofibere, imaćete puniju frizuru kao da Vam kosa nikada nije ni bila proređena. U to ćete se i sami uveriti kad ga jednom isprobate. Ovaj preparat se samo pospe po proređenoj kosi i on se jednostavno sjedini sa Vašom kosom, čineći je potpuno gustom i prirodnom. Zahvaljujući elektrostatičkom efektu, mikrofiberi se dobro učvrste na kosu, tako da ih ni vetar ni kiša ne mogu skinuti.

Konačno postoji siguran i prirodan način da se eliminiše pojava ćelavosti kod muškaraca i žena. To nije sprej, krema ili nešto što samo prekriva kosu. Ustvari, to je novi i revolucionarni proizvod toliko usavršen da se ne može porediti ni sa čim što ste pre videli.

DERMA HAIR fiberi su novi, izvanredan kompleks neprimetnih "mikrofiber vlakana" koji će se savršeno uklopiti sa vašom kosom. DERMA HAIR mikro vlakna su napravljena od istog organskog proteina - keratina kao i Vaša vlastita kosa. Kroz proces prijanjanja, ova vlakna se restruktuiraju po kosi, čineći je gustom i snažnom. Tako ćete odmah dobiti puniji i prirodniji izgled vaše frizure kakvu nikad ranije niste mogli ni zamisliti.

Šta je DERMA HAIR preparat
DERMA HAIR preparat je brz i siguran način da se poboljša izgled kose. Momentalno prikriva zaliske, proređenu i prosedu kosu, kao i onu koja tek izrasta i čini je gustom i bujnom nakon nanošenja. Preparat je potpuno neprimetan čak i iz neposredne blizine. Otporan je na vetar, kišu i znoj. Zahvaljujući prirodnom sastavu pogodan je za svakoga i ne izaziva nikakve alergije.

Kako deluje
Kada DERMA HAIR preparatom tretirate delove glave koji su potpuno bez kose ili tamo gde je ona proređena, negativno naelektrisana vlakana se kao magnet pričvršćuju za pozitivno naelektrisane vlasi kose zbog statičkog elektriciteta.

Struktura
DERMA HAIR preparat je 100% prirodan proizvod. Sastoji se od biljnih vlakana koja su obojena prirodnim mineralnim pigmentima u svim nijansama kose. Antialergijski preparat, može se koristiti i za osetljivu kožu.

Biljna vlakna
DERMA HAIR fiberi su sačinjeni od biljnih vlakana. Njihova optička struktura je veoma slična prirodnoj kosi. Ovo je jedan od razloga zašto DERMA HAIR preparat korisniku pruža potpuno prirodan efekat.

Kako se koristi
Za najbolje rezultate, preporučljivo ga je naneti na opranu i potpuno suvu kosu. Namestite željenu frizuru. Nemojte koristiti gel, lak za kosu ili slično sredstavo za fiksiranje kose pre nanošenja preparata. Nagnite bočicu preparata pod uglom od 45 stepeni, iznad kose, na visini od 5-7 cm iznad područja primene. Ako je područje primene malo, približite još malo bočicu preparata željenom mestu. Nežno protresite bočicu da se sadržaj ravnomerno distribuira na površini kose. Nanesite preparat od potiljka i polako pomerajte u pravcu čela. Pomerajte bočicu u smeru rasta kose.

Preparat DERMA HAIR ne zahteva dodatno učvršćivanje. Međutim, ako planirate da se bavite sportom, šetate po kiši ili na jakom vetru ili ste na drugi način izloženi značajnom mehaničkom udaru na vašu kosu, preporučuje se da koristite sprej za fiksiranje (bilo koji lak za kosu) da biste učvrstili postojanost nanešenog preparata. DERMA HAIR preparat se ispira prilikom pranja običnim šamponom za kosu.





Fiberi za kosu su nešto novo za mene. Nikad nešto ovako nisam videla ni probala. Brinulo me je kako se ovako nešto zadržava na kosi ali stoji zaista. Za još bolje fiksiranje, može da se koristi lak za kosu.
Fiberi za kosu dolaze u tri boje: crna, tamno smeđa i umereno smeđa. Pakovanje sadrži 22 grama, plastično je i ima sitne rupice. Iz pakovanja izlazi malo proizvoda i lako može da se dozira. 
Sama tekstura fibera je poput pliša, jako sitna vlakna i odlično se hvataju za kosu. Lepo pokrivaju svaki nedostatak kose i ne primećuju se. 
Proizvođač kaže da je jedno pakovanje dovoljno za do 75 aplikacija, što se jako isplati. 
Najviše mi se dopada što su fiberi potpuno prirodni i mogu da se koriste i na osetljivoj koži. Organski keratin je poput kose i zato izgledaju identično i prirodno.Mogu da se koriste i na manjim i na većim površinama, u zavisnosti od stepena opadanja. Meni se jako dopada kako izgleda u predelu razdeljka, jer nama ženama tu naviše opada kosa i vidi se teme. Lepo prekrije i kosa mnogo bujnije izgleda.
Fiberi mogu da se naruče klikom ovde i koštaju 2990 dinara.


Da li ste probale nešto od Mr. Black proizvoda?

5 коментара:

  1. Odlican post!
    Upravo pisem o ovim proizvodima, bas sam zadovoljna kako rade svoj posao <3

    ОдговориИзбриши
  2. Jako dobar post, ovi proizvodi sigurno ce pomoci nekima i super su preporuka. :)

    ОдговориИзбриши
  3. good product with positive result.
    Have a great day

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam imala priliku da probam, no vjerujem da proizvodi rade svoj posao. Odličan post:D

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se upotreba najmanje 3 meseca.
    Instrukcije za upotrebu:
    Kosu temeljito navlažite toplom vodom.
    Nanesite DERMA HAIR šampon na vlasište i trljajte da dobijete bogatu penu.
    Masirajte koren kose i vlasište 2 minute.
    Isperite dobro vodom.
    leather crossbody purse

    ОдговориИзбриши