среда, 1. фебруар 2017.

Favoriti 2016.godine-kozmetika :)

Dobrodošle :) 

Dosta kasnim sa ovim postoma li pošto sam i sam blog počela skoro da pišem, onda se nadam da mi ne zamerate. Danas pišem o favoritima prošle godine a tiču se kozmetike. :)

Kosa

 


Već sam napomenula da obožavam Afroditine šampone, tako da su mi oni definitivno favoriti prošle godine. Probala sam ih dosta i stalno ih menjam. Tranutno imam perut pa koristim ovaj sa hmeljom. Loreal maske su mi omiljene drogerijske maske i smatram da im nema ravne. Uvek u kupatilu imam neku njihovu masku a trenutno je ova Elseve total repair5.


Prošle godine sam otkrila Avon Instant repair 7 sprej za jačanje kose sa keratinom i zaljubila sam se. Ovo mi je treća bočica i veoma sam zadovoljna. Posle njega se kosa lakše češlja i mnogo je mekša.  Amika ulje ima najlepši mogući miris i oduvao me na prvo korišćenje. :D Obično ne volim jake mirise u proizvodima za kosu/kožu ali ovaj je toliko lep i dugo traje na kosi plus lepo zagladi krajeve. 


Macadamia četka mi je bila i ostala broj jedan. Probala sam mnoge ali uvek se vratim njoj. Nema joj ravne kada je upletena kosa u pitanju. Njome četkam i mokru kosu bez problema. Ebelin gumice za kosu sam dobila na poklon ali sam morala da dokupim i ja neko pakovanje, zlu ne trebalo. :) Ne čupaju kosu, lepo drže i kada pustite kosu ne ostavaljaju tragove. 

Lice i usne

 


Nivea pure and natural noćna krema za mešovitu kožu je krema koja mi je pomogla kada mi je lice bilo u najgorem stanju. Već sam pisala da mi se koža iziritirala od tonika sa sajta Moje krpice i ova krema mi je jedino smirivala kožu zajedno sa Uriage termalnom vodom. Eucerin Aqua porin active kremu sam koristila preko dana kada ne stavljam toniranu kremu. Zaista hidrira kožu i nije mi izazvala nikakve probleme na licu. Nivea Hidrante anti-arrugas krema za područje oko očiju je lagana krema, odlična podloga za šminku kao i samostalno. 
Nuxe balzam za usne sam dugo merkala i nisam pogrešila što sam ga uzela. Dugo ostaje na usnama i zaista ih neguje. Eos balzam od maline sam dobila na poklon i toliko ga zavolela da moram da probam još neki. Nije bez razloga zaludeo svet. :)

Telo i ruke

 


Pumine parfeme obožavam sve i baš su po mom ukusu. Puma Yellow sam dobila na poklon i stalno ga nosim. Dugotrajan je i ima prelep miris. Uriage termalna voda je nešto u čemu se ja kupam bukvalno. Prošle godine mi se koža stalno iritirala i ja sam ovo prskala i na lice i po telu i posle brijanja i bebi ovo prskam i posle skidanja šminke i pre šminkanja... :D Nivea Stress protect stik je jedini stik sa kojim se ja ne znojim a da nema aluminujuma u sebi. Avon Planet spa kreme za telo stalno imam u kući i probala sam ih skoro sve. Ovaj ima prelep miris sandalovine i brzo se upija a ostavlja kožu mekom. Super kremu sam dobila na poklon u nagradnoj igri kod Šmizletine i ne priča džabe toliko o njoj. Zaista je predobra krema za ruke. 

I to je to od mene i od favorita za 2016. godinu :)

6 коментара:

  1. Afrodita šampone takodje bolim. Makadamija četku obozavam stalno je vukljam sa sobom i na more kad idem na plazu je nosim, jer me spašava kao i ove gumice..amika proizvode obožavam baš su dobri čak sam i njihov mini fenic uzela jer mi je bas zgodan za putovanja a i dezen je divan... nisam koristila ovu avon prskalicu ali cu kupiti kad preporucujes :) Nuxe balzam zelim da probam, a eos sam dobila u nagradnoj igri i obozavam ga.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dizajn Amika proizvoda je super, bas mi se svidja :D moram i ja taj fenic da imam :D probaj obavezno super je i prskalica i nuxe balzam, vredi zaista :* :* :*

      Избриши
  2. Odličan izbor, delimo mišljenje za većinu proizvoda! :) <3

    ОдговориИзбриши