петак, 10. фебруар 2017.

Favoriti januara :)

Volim da čitam postove o favoritima i volim da ih sama pišem. :) Danas vam predstavljam šta je na mene ostavilo najjači utisak proteklog meseca. :)


Udavila sam sve pričom kako ja obožavam lakove za nokte i senke za oči. Nikad mi nije dosta paleta i lakova i ako mi nešto i ne treba, uvek ću da smislim neki razlog. :D Too Faced Christmas in New York paletu sam morala da imam. Nikad nisam koristila njihove palete i rešila sam ovu da kupim. Predivan izbor boja i to je ono što me je privuklo. Obožavam zemljane boje ali nekad volim da dodam neku drečavu, da razbijem monotoniju. Kod ove palete je mana što senke imaju različitu teksturu i morate svakoj da "birate narav". Jednostavno, neke se nanose super prstima, neke suvom četkicom a za neke mora da se koristi mokra četkica. Bronzer, rumenilo i hajlajter su im besprekorni, baš po mom ukusu. Bronzer nije narandžast i prepigmetnovan, dok rumenilo ima ludačku pigmentaciju. Na mojoj listi za kupovinu je i njihova čokoladna paleta, koja je moja tiha patnja. :D


China glaze lakovi imaju odličnu paletu boja. Ne znam da li neki brend ima bolje boje i uvek izbace neke nove, još zanimljivije. Četkica im je tanka i laka za rukovanje. Ja sam jedna od onih žena koja se uvek umaže kao prase. Od kad znam za sebe, a to je dug period, lakiram nokte i ne znam šta nije u redu samnom pa sam toliko smotana. Još jedna otežavajuća okolnost su moje zanoktice pa mi duplo više vremena treba za popravku nego na samo lakiranje. Ovaj lak je predivna sedefasto ljubičasta u broju 733 Let's groove
O Catrice karminu Retro Rosin sam pisala u postu o novitetima. Ovo je karmin iz limitirane kolekcije ali definitivno treba da postane deo stalne. Mat je ali se ne suši na usnama već imate osećaj mekoće i pliša na usnama. Mislim da su nam svima malo dosadili oni karmini koji se zacementiraju na usnama. 


Intima Roberts derma zero je blaga kupka, koja mi nije izazvala nikakve probleme. Nema alkohola, sapuna, parabena kao ni boja. Nakon što su mi skinuli konce od carskog reza koristim Jomelop E i veoma sam zadovoljna. Ožiljak se još dosta vidi ali strije od trudnoće su dosta blaže. Syoss proizvode za kosu obožavam. Ovaj regenerator je bio na sniženju u Lilly-u i morala sam da probam. Kako sam se ošišala pa moja kosa više nije toliko zahtevna preferiram više regeneratore nego maske za kosu. Omekša kosu i lakše se češljam. Doctor's antibakterijski sapun koristim po preporuci dermatologa. Na tretmanu sam Airolom i ovaj sapun koristim za umivanje i lepo očisti kožu. Cena mu je sasvim ok i traje dugo. Avon Planet spa Volcanic Iceland maska za lice sa efektom zagrevanja je postala moja omiljena maska. Kako oko bebe nemam puno vremena za maske i sitne rituale, ovo mi je baš dobrodošlo. Utrlja se u kožu, masira jedan minut i ispere se. Ništa lakše. :) 

I to je to za ove favorite. :) Koji su vaši ? :*


14 коментара:

  1. Ova TF paleta je san, ali se slažem da je čokoladna još lepši san! I ja je imam u planu. :)
    Jomelop E je čudotvoran i to nije samo priča, već je zaista tako.
    Imala sam plik koji se pretvorio u ožiljak od sunca letos. Slučajno sam se setila pre oko mesec dana da nanesem Jomelop E, ne nadajući se previše. Nestao je nakon tri nanošenja! :)
    Eto, sinula mi i ideja, pisaću malo više i o njemu jednom prilikom.
    Kathy's delight

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čokolada je nešto najlepše i najveća potreba, nas žena :D nisam verovala da zaista deluje ali stvarno je neverovatan. Piši obavezno jer zaslužuje mnogo više pažnje. :)

      Избриши
  2. Odličan post draga,like su super.Ova paleta mi je odlična,boje su preedivne!
    Ovaj Catrice ruž sam i sama probala i stvarno je super,predivna boja i tekstura.Sve pohvale.

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Paletica je secer, ali znas ti moju tihu patnju bon bon TF 😍 Sestre smo po ljubavi prema lakovima i paleticama senki bez svega mogu ali bez toga nikako 😃 China Glaze imam dva laka prelepe su boje, moracu da kupim jos neke ali koliko nijansi imaju bice tesko 😂 Jomelop E sam davno koristila jer ga je sestra stalno kupovala, odlican je i bas bolim njegov miris...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam da ti je na listi za kupovinu 😊 haha verujem ti ☺ imaju bas lepe boje, ako nemas neku onda trk u nabavku 😂 super je, miris je lep i osvezavajuc. ☺

      Избриши
    2. Namamila si ti mene na one essie i opi :D Pa ce ovi China glaze da pricekaju jer njih imam dva... a ove nemam :D

      Избриши
  4. Toliko sam zelela nesto od TF da kupim i dok sam se ja smilovala da odem do Sephore, njih je kupila kompanija koja nije cruelty free. Bas sam se razocarala :( Taj sapun mi bas deluje zanimljivo, ja sam neko ko voli da se umiva ujutru sapunima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cula sam i ja da su prodali nekom kompaniju ali ne znam kome :( bas bezveze :( svako ima svoj nacin i svoje sitne rituale :)

      Избриши
  5. ja obozavam citati favorite, paletica je preeelijepa, nijanse predivne, ali nazalost u hrvatskoj nema TF...
    zapratila sam te, nadam se da ces uzvratiti

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши