петак, 24. фебруар 2017.

La Roche Posay Effaclar Duo + Unifiant


Na Facebook stranici sam objavila sliku poklona, koji sam dobila na nagradnoj igri i to su dva testera novih toniranih krema. Dobila sam Light i Medium varijantu od po 3ml i dovoljno je da steknem utiske i prikažem kako izgleda na licu. 


Šta kaže proizvođač:
Efikasnost protiv nepravilnosti i fleka Effaclar Duo (+) osnažena je trenutnim ujedvačavajućim delovanjem. Trenutno smanjuje nepravilnosti, kao i crvene i smeđe fleke. Ten je prirodno ujednačen, bez efekta maske.  
Posle 8 dana: nepravilnosti su značajno smanjene.
Posle 4 nedelje: pore su otčepljene, tekstura kože je finija. Kontroliše pojavu sjaja.

Sastojci:


La Roche Posay brend obožavam i dugo sam koristila njihov gel za umivanje i Effaclar Duo kremu za lice i bila sam veoma zadovoljna. Termalnom vodom sam, takođe zadovoljna i odlična je za iritiranu kožu.
Ova tonirana krema ima blagi efekat pokrivanja i namenjena je za problematičnu kožu. Koristila sam je nekoliko dana i mogu da kažem da drži T zonu pod kontrolom nekoliko sati. Ne ističe suve delove lica i nije mi iritiralo kožu. Nisam je koristila toliko dugo da mogu da kažem da li utiče na nepravilnosti a i od 3+3 ml ne mogu toliko dugo da testiram. :) 

Moje lice bez šminke:


Light nijansa:





 Medium nijansa:





Po mom vratu se vidi da meni mnogo više odgovara svetlija nijansa ove kreme ali i sa njom izgledam bledunjavo. Najviše sam nosila tako što sam ih mešala. Koristila sam jednu trećinu Medium nijanse i dve trećine Light nijanse. :)

Light i Medium na dnevnom svetlu, slikano pored prozora:




Light i Medium na dnevnom svetlu, slikano unutra:



Krajnji utisak je pozitivan jer se nisam nadala da je ovako mat krema. Pokrivanje je blago pa treba dodati i korektor. Za nekog ko ne voli tešku šminku, na dnevnom nivou je savršeno. Iskreno, ja volim da svoje nepravilnosti sakrijem ali ima i dana kada koristim minimalno šminke i ovakvo pokrivanje mi je dovoljno. :)
Kako se vama čine ove kreme? :)

10 коментара:

  1. bas lijepo izgledaju obje nijanse :) dopada mi se sto je mat ali bih vise voljela da je jaca pokrivenost :D

    Mystique blog

    ОдговориИзбриши
  2. Lepe su i slažem se da ti više stoji svetlija nijansa, ali kao što kažeš,malo si bleda sa njom.
    Inače,koristila sam LRP BB kremu i prezadovoljna sam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izgledam pomalo kao duh :D nisam koristila njihovu bb kremu ali imam je u planu :) <3

      Избриши
  3. Voljela bih isprobati ove kreme, jer imam nepravilnosti na licu, ali ne volim nositi pudere pa mislim da bi odgovarale. :)

    Its Nina

    ОдговориИзбриши
  4. Volim La Roche ali mi ove kremice izgledaju dosta slično na licu. Pokrivenost bi mogla malo jača da im bude, moj favorit je Burra BB medium. :)

    ОдговориИзбриши