петак, 17. фебруар 2017.

Wish lista :)

Obožavam da čitam postove o listama za kupovinu i stvarčicama koje priželjkujemo da imamo. Kao i svakoj ženi i meni treba uvek nešto i samo tražim razlog za kupovinu. :) Pošto sam uvek realna i ne priželjkujem stvari koje ne mogu da imam, i ova lista je takva. Većinu stvari ću najverovatnije probati u skorijoj budućnosti. :) 

U mojim godišnjim favoritima je bio Eos balzam i obožavam ga. Veoma su mi zanimljivi sa mirisom jagode i letnjeg voća. Obožavam slatkaste balzame i trošim ih kao luda. Jedino mi nije zanimljiv slatki mint jer ne volim osećaj hlađenja na usnama. 

Iako su mi mat karmini malo dosadili, uvek posežem za njima jer ne moram da razmišljam da li će mi se skinuti karmin sa usana ili ne. Golden rose mat karmine svi hvale i moram definitivno da probam neki. U poslednje vreme često nosim braon ruževe pa ću takvu boju izabrati. :)

Svi znamo kako sam opsednuta paletama i uvek sam u potrazi za savršenom. Mahom nosim zemljane boje na očima pa su mi Makeup revolution palete privukle pažnju. Iako mi je želja da probam originalnu Too faced čokoladnu paletu, to će morati da sačeka jer sam skoro kupila jednu njihovu paletu. O njoj sam pisala u postu o favoritima. Sad mi je u planu da probam ovu paletu jer je njoj cena ispod 2000 dinara i svi je hvale. 

Mislim da sam jedina koja nije još uvek probala Maybelline Color tattoo senke i moram da promenim to. :) Iako imam problema sa kapcima i senke mi se skupljaju u pregibu uvek su me privlačile masne senke. Kako sam čitala, ove su dobrog kvaliteta i dugo traju na očima. 

Proširene pore su mi i dalje veliki problem i baza za puder mi je postala neizostavni deo šminkanja. Maybelline Baby skin prajmer mi je već dugo na listi za kupovinu ali nikako da ga kupim. 

Bourjois CC krema me je privukla zbog solidne prekrivenosti i što je namenjena masnoj koži. Uvek sam imala problema sa BB i CC kremama jer mi nisu dovoljno pokrivale a izbijao je sjaj posle nekih pola sata. Još jedan veliki plus je Spf faktor, koji je veoma bitan posebno meni, koja sam na tretmanu Airolom. 

Ovaj post ne bi mogao da prođe bez nekog laka za nokte. Iako ih imam previše i da sam stonoga ne bih mogla sve da ih potrošim, ovakav nemam u svojoj kolekciji. Opi Silver canvas je prelepa srebrna nijansa i baš mi je zapala za oko. :D

Obožavam serume i koristim ih kao dopuna u nezi lica. Sada polako počinjem da koristim proizvode protiv starenja kože i ovaj VZK serum sa hijaluronskom kiselinom je baš tome namenjen.

Već dugo imam problem sa suvim delovima lica i predeo oko očiju mi je u lošem stanju. Iako ne mažem blizu usana i područja oko očiju, i ti delovi mi se perutaju. Stanje je nekad toliko loše da mi se i kapci isuše i otvore se sitne ranice pa je šminkanje nemoguće. Eucerin Hyal-urea krema je namenjena baš za suvu kožu i nadam se da će da mi pomogne bar malo da rešim problem.


Kakva je vaša lista za kupovinu? Da li imamo slične proizvode? :)


15 коментара:

  1. Maybelline prajmer dugo tražim, i nigde ne mogu da ga pronađem.
    Eos imam, ali ga ne obožavam, smatram da postoje mnogi jeftiniji a učinkovitiji balzami za usne.
    Na wish listi su mi i ova srculenca hajlajter i rumenilo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ga vidjala na sajtu Moje krpice. Meni bas Eos odgovara :D svi smo razliciti i imamo razlicite ukuse ;) <3

      Избриши
  2. divna wishlista :D mnoge bih i ja od ovih proizvoda :D imam eos od mente i super mi je,a voljela bih imati sve iz kolekcije :D za moju wishlistu bih odabrala ako ne iste onda bar slicne proizvode kao i ti :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala <3 meni bas taj od mente nije zanimljiv jer ne volim osecaj peckanja i hladjenja :D

      Избриши
  3. Dopada mi se sve što si izdvojila. Neke želje nam se poklapaju: Makeup Revolution, Golden Rose tečni ruževi. :) Primamljiv mi je iBaby Skin

    ОдговориИзбриши
  4. Obožavam ovakve postove i koliko već sutra jedan ovakav naći će se i na mom blogu. Eos od jagode sam imala i uopšte nisam zadovoljna sa njim, ništa nije radio, a Golden Rose tečni ruževi se nalaze i na mojoj wish listi, posebno 13 i 16.

    ОдговориИзбриши
  5. Eos imam jedan i njega sam dobila na nagradnoj igri, divan je :-) Golden Rose imam 10 i odisevljena sam kvalitetom samog ruza, vec imam jos neke koje zelim da kupim... I Meni je jos nesto od Revolutiona na listi prosto ne mogu da odlolim 😍 Ni ja nisam probala ove maybelline senke 😃 I meni je nenormalno suva koza, pogotovu na licu, perida se, zateze, svrbi, crveni.. idem u ponedeljak kod dermatologa pa cemo videti... ali mi ova eucerinova krema deluje zanimljivo..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taj 10 svi vole i zaista je predivna boja <3 Mnogo lepe stvari imaju i sve palete bih da pokupujem :D jao znam te muke :( javi sta ti je rekao :* <3 <3 <3

      Избриши
    2. Daa, a pakovanjca ljubav :D <3 I Opi lak ti je odličan, bas dobra boja... Vazi javljam se ;) :* <3 <3 <3

      Избриши
  6. Ne znam zasto me ne vuče da kupim EOS, ne znam , jednostavno vise volim obična labela 😊
    Golden Rose tečni ruževi, su definitivno nakbolji izbpr ❤❤


    Pratim te, pa ako zelis uzvrati ❤❤

    https://aandymm.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши