среда, 6. јун 2018.

Mr. Black 24 K Gold kolekcija


Mr. Black je bogatiji za dva nova proizvoda, jedan je 24 K Gold Anti-aging serum za lice a drugi je 24 K Gold Pure Luxury Lift&Firm Facial maska za lice. Ideja je bila da se naprave luksuzni tretmani za kožu a da budu pristupačni svima. Oba proizvoda sadrže u sebi zlato, koje je još Kleopatra koristila u ritualima nege. 







Mr. Black 24K Gold Anti-Aging Serum je luksuzni tretman za negu, koji sprečava starenje kože i daje joj mladalački, glatki i sjajni izgled. Formula sa 24K zlatom potiče još iz vremena Kleopatre, te ga kao i Kleopatra možete koristi i Vi kao sredstvo za smanjenje bora i poboljšavanje elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj serum koji u svom sastavu ima čisto 24 karatno zlato čisti i hidrira kožu i smanjuje znakove starenja. Preporučuje se upotreba na svim tipovima kože. 24k Gold Anti-Aging serum za lice je formulisan za dehidriranu kožu umornog izgleda. Jedinstveni hydrogel sastav zlatnog seruma obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenom Mr.Black 24K Gold maskom.






Serum dolazi u staklenoj bočici od 30 ml i ima pipetu. Pipeta radi tako što se stisne dugmence na vrhu, tako i uvlači i izbacuje serum. Veoma jednostavno i praktično. Serum se srednje gustine, jako se lepo razmazuje i brzo upija. U sebi sadrži sitne ljuspice ali se one u dodiru sa kožom tope i ne ostavljaju tragove. Koža je posle ovog proizvoda izuzetno mekana i hidrirana. Koristim serum ujutru i uveče, pre kreme a posle čišćenja kože. Kao dopuna mom ritualu nege mi je pomogao da se rešim suvih delova i koža mi je dobila zdrav sjaj. Serum je trenutno na akciji i košta 999 dinara. Više o njemu pogledajte OVDE. 





Inovativna 24K Gold Anti-Aging maska za lice u formi hidrogela sastoji se od prirodnih sastojaka čistog zlata, kolagena i jedinjenja koja hidriraju kožu i pružaju vam mladalački i blistav izgled. Ovaj luksuzni prirodni tretman koristi se u SPA centrima širom sveta. Formulisana od prirodnih sastojka, podstiče snagu čistog zlata i njegovo lekovito dejstvo na kožu.
Jedinstveni hydrogel sastav zlatne maske obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Maska stimuliše regeneraciju kože na ćelijskom nivou, učestvuje u borbi protiv slobodnih radikala, stabilizuje imunitet kože, poboljšava elastičnost i na taj način sprečava prevremeno starenje kože. Efektivni sastojci uključujući bioaktivni kolagen efikasno zatežu kožu i ujednačavaju ten. Preporučuje se za sve tipove kože, posebno za umornu i dehidriranu kožu. Dobra je podloga pre nanošenja šminke. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenim Mr.Black 24K Gold serumom. 



Maska dolazi u ogromnom pakovanju, od čak 60 grama. Kada sam je dobila, iznenadila sam se količinom proizvoda a kad sam je probala, videla sam da je velika količina seruma ostala unutra. Ova maska može sigurno da se koristi 3-4 puta. Sama maska je u vidu gela, koji se nanese na lice i ostavi se da stoji 20-40 minuta. Ideja ove maske je odmor i opuštanje za to vreme. Inspirisana je profesionalnim tretmanima i SPA ritualima. Nije od onih maski sa kojima možete da čistite po kući. Posle korišćenja, koža je izuzetno mekana i nahranjena. Osećam da je dosta hidrirana i manje sam natečena. Posle maske, nanesem serum pa kremu za lice. Može da se koristi nekoliko puta nedeljno ili kad god je koži potrebna dubinska nega. I maska je trenutno na akciji i košta 199 dinara. Više o njoj pročitajte OVDE. 


Mr. Black je pravi gospodin i uz paket je poslao i poruku. Veoma je originalna i duhovita. Vidi se da kompanija dosta pažnje ulaže u proizvde, kao i u marketing.


Kako se vama dopadaju ovi proizvodi?

3 коментара:

  1. Odlična recenzija! I ja sam sam dobila ove proizvode, tako da jedva čekam da isprobam. Baš su me zainteresovali, mislim da je dobra kolekcija. Proizvodi su jako zanimljivi.

    ОдговориИзбриши
  2. Deluju fenomenalno draga,volela bih da probam! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  3. Jedva čekam da isprobam ove lepote, eno ih na čekanju. Super postić <3

    ОдговориИзбриши