петак, 1. јун 2018.

Krauterhof anticelulit linija


Već nekih mesec dana koristim Krauterhof liniju protiv celulita i rešila sam da vam prenesem utiske. Pauzu sam pravila jedino kada sam išla u bolnicu ali efekti su vidiljivi. Linija sadrži Gel za tuširanje protiv celulita i eksfolijaciju kože, Anticelulit gel, koji greje i Anticelulit serum, koji je namenjen preoblikovanju tela za 14 dana. Od dana kada mi je stiglo mazala sam serum ujutru a gel uveče i 1-2 puta nedeljno sam koristila gel za tuširanje. Posle nekih nedelju dana sam primetila da je koža mnogo čvršća i da se celulit manje vidi. Posle mesec dana je koža dosta zategnutija i celulit se skoro i ne vidi na površini kože. Oduševljena sam efektom, posebno što ništa dugo nisam radila. Dobila sam i program vežbi ali ih zbog operacije nisam primenjivala. Nisam ni ishranu menjala i definitivno nastavljam sa daljim korišćenjem. 

Power Anti-Cellulite serum



  • Ovaj inovativan tretman za negu tela je specijalno osmišljen sa ciljem borbe protiv tvrdokornog i dugotrajnog celulita
  • Nova formula koja se nalazi u kompleksu sastojaka koji uključuju revolucionarni LIPOREDUKS sa prijatnim efektom toplote vidljivo ublažava efekat “narandžine kore” i pomaže u oblikovanju tela
  • Jedinstvena kombinacija sastojaka pruža prijatan osećaj, osvežava kožu, čini je glatkom i zategnutom nakon četrnaest dana korišćenja
  • Power anticelulit serum idealan je za svakodnevnu upotrebu u kućnim uslovima, ali i u kozmetičkim i salonima za masažu
  • Sastav: LIPOREDUKS (Carnitine Isomerized Linoleate), pantenol, kofein, ulje limunove trave, glicerin, silikon i lecitin
  • Primena: nanositi svakodnevno u večernjim časovima u tankom sloju i lagano masirati ciljana mesta (butine, stomak, struk, zadnjicu, i/ili nadlaktice)






Serum dolazi u tubi od 100 ml. Namenjen je intenzivnoj borbi protiv celulita. Nanosi se u tankom sloju na kožu i blago greje. Osećaj zagrevanja traje nekih 10-ak minuta i prestaje. Mislim da je namenjen svim ženama jer je stvarno blag osećaj zagrevanja. Koristi se 14 dana i posle toga može da se nastavi sa gelom iz ove linije. Pošto imam dosta celulita, nisam prestajala sa korišćenjem, kako bi efekat bio što bolji. Ovaj serum sam nanosila ujutru posle tuširanja u tankom sloju i masirala sam rukama butine. Ređe je teksture, brzo se upije i odmah mogu da se obučem sa njim. Ima prijatan i osvežavajuć miris, kao i svi proizvodi iz ove kolekcije.


Exfollating Anti-Cellulite Sower Gel



  • Ovaj jedinstveni piling gel za telo sa aloe verom i alantoinom stimuliše mikrocirkulaciju kože. Sa osvežavajucim mirisom limuna i okruglim piling česticama čisti pore i pomaže u postizanju glatke teksture kože.
  • Sastav: aloe vera, alantoin, miris limuna
  • Primena: Jednom do dvaput nedeljno nanositi blagim kružnim pokretima u toku tuširanja na mokru kožu. Isprati sa dosta vode.



Piling upotpunjuje kolekciju jer vrši eksfolijaciju kože i time pomaže u borbi protiv celulita. Teksture je kao gel za tuširanje sa dosta sitnih piling čestica. Lako se raspoređuje po koži, lepo peni i miriše na citruse. Piling čestice su blage ka srednjim, pa mogu da se koriste i za osetljivu kožu. Pritom su jako male i nikako ne mogu da oštete kožu. Posle ovog gela, koža je izuzetno mekana i bolje upija proizvode. Može da se koristi 1-2 puta nedeljno i mislim da je to sasvim dovoljno. Ne treba preterivati sa pilinzima jer nema efekta ako to stalno radimo već možemo da narušimo barijeru kože. Na površini naše kože se nalaze i dobre bakterije pa prečestim pilingovanjem možemo da ih uklonimo.


Anti-Cellulite Gel



  • Intenzivni gel protiv celulita baziran na dejstvu aktivnog kompleksa koji sadrži kofein, ekstrakte mente i ruzmarina
  • Osvežavajućeg je mirisa, a nakon nanošenja pruža efekat toplote koji ubrzava dejstvo aktivnih sastojaka gela
  • Efekat toplote nastaje reakcijom njegovih sastojaka bez korišćenja lampe ili folije
  • Aktivni kompleks pospešuje mikrocirkulaciju, ubrzava dreniranje tečnosti i toksina iz organizma i podstiče razgradnju masnih naslaga u potkožnom vezivnom tkivu i poboljšava razmenu materija na tretiranim površinama
  • Biljni ekstrakti revitalizuju i regenerišu kožu, pa ona postaje glatka i zategnutija
  • Sastav: kofein, menta, ruzmarin, pantenol i glicerin
  • Primena: Blagim kružnim pokretima nanositi gel na područja zahvaćena celulitom. Može se nanositi jednom do dva puta dnevno.





Na kraju dolazi najpoznatiji proizvod protiv celulita, gel koji greje. Dolazi u ogromnom pakovanju od 250 ml i traje jako dugo jer nije potrebna velika količina. Sam gel je mlečno bele boje, gušći je ali se jako lepo razmazuje. Maže se u tankom sloju uveče na kožu i to i radim. Posle tuširanja nanesem u tankom sloju, izmasiram butine i brzo perem ruke. Posebno lepo operite područje između prstiju. Ovaj gel jako brzo zagreva i ako ne operete lepo ruke i one se zagrevaju. Na butinama osećate bukvalno prženje jer ovaj gel stvarno opasno greje. Nisam bila sigurna kako će da deluje na mene jer ima par ispucalih kapilara ali sve je u najboljem redu i nisam imala nikakvih problema. Osećaj zagrevanja traje sigurno pola sata. Zato je i najbolje da ovo radite pred spavanje jer nije prijatno da se nosi odeća posle ovog gela sem široka pamučna pidžama.  



Prošle godina je Krauterhof kolekcija protiv celulita bila najprodavanija anticelulit kolekcija, što samo govori koliko su žene zadovoljne. Veliki plus je i to što su ovi proizvodi jako povoljni i redovno su na sniženju u drogerijama, kao što je slučaj u Dm-u. U Dm cena gela za tuširanje je 405 dinara, seruma 729 dinara a gela koji zagreva 655 dinara. Mislim da je stvarno ok cena u odnosu na količinu i efekat proizvoda. Za mesec dana a sa pauzom od nedelju dana se vidi značajna razlika. Uz vežbe i malo regulisanje ishrane, mislim da će efekat da bude mnogo bolji ali sam zadovoljna i ovako. Kada se skroz oporavim, počeću sa vežbama i zbog zdravlja a i zbog još boljih rezultata.



Pored anticelulit linije, dobila sam i testere njihovih Konjskih balzama i Gela sa puževom sluzi. Njihovi Konjski balzami su godinama poznati kao odlični proizvodi za bolove u leđima. Kada sam bila mala ovo smo stalno imali u kući i dan danas imamo, za svaki slučaj. U ponudi imaju balzam koji hladi i balzam koji greje. Pogodni su kod bolova u zglobovima, kičmi, kod sportskih povreda a balzam koji hladi je delotvoran i kod proširenih vena. Rađeni su po recepturi staroj preko 100 godina. 
Gel sa ekstraktom puževe sluzi je poznat po tome što regeneriše kožu i pomaže kod strija, ožiljaka i bora. Brzo se upija u kožu i ne ostavlja nikakav film. Definitivno ću kupiti full size pakovanje kako bih tretirala ožiljak od operacije pa vam javljam utiske. 

Da li ste vi koristile Krauterhof proizvode protiv celulita? Da li se i vama dopadaju?

4 коментара:

  1. Sjajne slike i odlična recenzija! Nisam imala prilike da koristim ove proizvode...samo njihov konjski gel koji hladi kada me bole zglobovi :D

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo mi se dopada ova recenzija i zaista odlično izgleda. Nisam nikako koristila ove proizvode, ali mi se čine izuzetno kvalitetni ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Izbegavala sam ove proizvode jer sam čula da jako peče,a i ja imam ispucale kapilare.
    Sada vidim,ako sam dobro shvatila,da samo gel u velikom pakovanju peče? Znači mogu nešto drugo da izaberem.Ovaj tip pinlinga je odličan,doduše koristila sam neki drugi,a kako se teško nabavlja eto meni rešenja. :)
    Baš bi mi trebalo sve ovo. :D
    Samo ne znam koliko dugo posle carskog treba da čekam (a i dojim)?

    ОдговориИзбриши
  4. Koristim ovaj gel nekih 10-ak dana i jedva da osetim blago peckanje kad ga nanesem. U čemu je fora?

    ОдговориИзбриши