петак, 3. март 2017.

Noviteti u februaru :)



Juče sam pisala o bebinim novitetima a danas idu moji noviteti, koje sam kupila ili dobila u februaru. Nema ih puno jer sam rešila da ne gomilam stvari previše. :D Nekim stvarima sam prosto opsednuta a to su balzami za usne, palete senki i lakovi za nokte, koje za divno čudo nema u ovim novitetima ali sam u prošlim novitetima imala hrpu. :)


Balea gelove za tuširanje baš volim. Kupujem ih najviše zbog mirisa, jer meni se može prodati sve samo da dobro miriše. :D Kada se uzme u obzir da imaju 300 ml i da im je cena 120 dinara, verujem da povoljnijih nema na tržištu a da su ovako kvalitetni. Nikad mi nisu isušili kožu, niti sam imala iritacije, a moja koža je podložna njima. Kupila sam Sweet Wonderland, sa mirisom ruže i vanile, Mango sa mirisom manga i Vanille&Cocos sa mirisom vanile i kokosa. 


U Dm-u je bilo sniženje od 25 % Eos balzama za usne i ja sam kupila ovaj Coconut milk. Koštao je oko 560 dinara i ima predivan miris kokosa, pomešan sa tropskim voćem. Carmex balzam svi hvale i ja sam morala da probam. Nažalost pogrešila sam jer ima jak miris mentola a ja to nikako ne volim. Koštao je oko 280 dinara. Eucerin Acute Lip Balm sam dobila na poklon na nagradnoj igri na Eucerin facebook stranici. Još čeka na red za probu jer trenutno nemam problem sa ispucalim usnama a on je namenjen baš njima. Eos balzame Strawberry Sorbet i Wildberry sam kupila na sniženju na sajtu Eos prodaja za 1000 dinara. 


Makeup Revolution I Heart Chocolate paletu sam naručila od Iv's corner za 1700 dinara. Predivna paleta i veoma sam zadovoljna pigmentacijom i kvalitetom. Ebelin tufere koristim godinama i stalno ih kupujem ponovo. Balea tufere za skidanje šminke nikad nisam probala pa sam sad kupila verziju sa uljem i bez ulja. Nadam se da će mi odgovarati jer baš mučim muku sa skidanjem maskare. Koštali su oko 150 dinara u Dm-u. Balea kremu za jako ispucalu kožu sam koristila prošle zime i pomogla mi je pa sam je kupila ponovo. Zbog bebe ne stižem redovno da mažem ruke pa mi je potrebna što jača nega. Koštala je oko 160 dinara.

I to je to od mojih noviteta. Da li ste vi nešto od ovoga koristile i kako ste zadovoljne? :) :*


11 коментара:

  1. Super noviteti :) Probala sam baleine kupke od manga, i ovu drugu od vanile prelepo mirišu...eos imam jedan i to sam davno dobila na nagradnoj igri. I heart sam htela da kupim, ali je mama pogresila pa mi je kupila death 😕 mislim nisu lose boje, ali vec imam na tu foru pa sam zato htela heart...no dobro nece da se baci 😂

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno prelepo mirišu :) moraš da nabaviš još neki eos :D ma nece da se baci , koristi pa kad bude prilike kupi i ovu jer je stvarno super :)<3

      Избриши
    2. Moraću definitivno :D Ma da, prva prilika je kod mene u mom zagrljaju :D :*

      Избриши
  2. Divne stvarcice :)
    Kupkice su super, najvise mi se dopada paleta :) ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Imam sve tri Baleine kupke :) Imam i EOS sa mirisom jagode, ali ga nešto i ne obožavam :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
  4. Ima dve Makeup Revolution palete, prepreprezadovljna sam. Cekam recenziju ove cokoladne. :)

    ОдговориИзбриши