четвртак, 16. мај 2019.

Uriage Bebe Cleansing cream


Magdalena ima osetljivu kožu i pazimo na proizvode, koje nanosimo na kožu. Sveli smo rutinu na minimum proizvoda i pažljivi smo sa isprobavanjem. Od kad je bila beba koristili smo Uriage termalnu vodu i pomagala je da se smiri upala u pelenskom području. Kada nam je stigla Uriage Bebe Cleansing krema za kupanje, koristimo je i sada smo pri kraju boce. Mislim da je prošlo dovoljno vremena i ako do sada nismo imali nikakv problem sa kožom, nećemo sigurno ni u budućnosti. 




Ono što mi je važno kod proizvoda za bebe je da je dermatolosški testiran, da je hipoalergijski i da nema brdo hemije. Ova krema nema SLS, namenjena je osetljivoj koži, ima fiziološki pH, termalnu vodu i negujuće sastojke poput glicerina. Ne sadrži sapune, parabene niti fenoksietanole. Može da se koristi za lice, telo i kosu. 




Pakovanje je jako praktično i ima pumpicu. Ne kupujem proizvode bez pumpice jer su mi jako zgodni kada tuširam ili kupam Magdalenu. Važno mi je da pumpica ne izbacuje brdo proizvoda i da lepo radi. Uriage krema ima odličnu pumpicu i na slici sam prikazala koliko proizvoda izbacuje jednim stiskom. Ne curi proizvod sa strane i ne stvara haos u kupatilu.  Lepo peni i kada se ispere ne ostavlja nikakv trag na koži. Ima blag i prijatan miris.


Naši krajni utisci su jako pozitivni. Nismo imali nikakvo crvenilo niti probleme sa kožom od kad koristimo ovu kremu. Ređe joj mažem i mleko za telo jer koža nije suva. Ranije je znala da se isperuta na nekim delovima ali sada ne. 
Cena je oko 1900 dinara za 500 ml ali mislim da vredi. Dugo traje i pomaže kod nege kože, bez isušivanja. Probala sam i na mom osetljivom licu i nisam imala nikakvih problema. Sigurno ćemo kupiti novo pakovanje kada ovo potrošimo.

Da li vi koristite Uriage proizvode?

Нема коментара:

Постави коментар