уторак, 2. јул 2019.

Catrice Kaviar Gauche


U naše drogerije je došla nova Catrice Kaviar Gauche kolekcija. Catrice je u saradnji sa dizajnerom venčanica napravio kolekciju koja je namenjena venčanjima. Kolekcija nije namenjena samo mladama, već svim ženama.

U kolekciji se nalazi puder za setovanje, duo sa rumenilom i hajlajterom, četka, set od 4 mini ruža i sjaj za usne. Sva pakovanja su jako slatka i odlična za poneti i popravljanje šminke. Takođe su cene jako povoljne. 





Puder za setovanje ima presladak reljef cvetića. Pakovanje izgleda luksuzno i praktično je za svaku tašnicu. Lepo setuje šminku i drži T zonu. Iako je bele boje, ne ostavlja nikakve fleke na licu i ne primećuje se. Jako se lepo blenda u kožu i ne oseća se na licu. Tekstura je svilena i ne uvlači se u nedostatke na licu. Cena je 449 dinara. 









Četka za putovanja me je oduševila jer je predivno urađena. Dolazi u metalnom pakovanju, zlatne boje. Praktično je pakovanje i može da se ponese bilo gde, bez da bakterije dođu u dodir sa dlakama. Dlake su suntetičke ali jako dobro odrađene, dosta podsećaju na prirodnu dlaku. Mekane su i lepo hvataju proizvod. Cena je 519 dinara. 










Mini set ruževa sadrži 4 predivne i nosive boje. Catrice je obuhvatio sve boje, koje se najčešće nose i pristaju svima, koralno narandžasta, nude, crvena i boja mesa. Ruževi su odlično pigmentovani i lako se nanose na usne. Kremasti su i iako su manji od standardnih lepo obuhvate cele usne. Imaju odličnu trajnost i ne cure sa usana. Pakovanje je metalno, zgodno za tašnu i možete u bilo kom trenutku da promenite boju ruža ili da popravite boju.
Već imam 2 Catrice mini seta i to sa metalik i mat ruževima i baš sam zadovoljna. Dobijete dosta boja a retko koja od nas može da potroši svaki ruž. Sa mini ruževima definitivno nema greške. Cena seta je 1049 dinara. 






Duo rumenilo i hajlajter ima najsavršenije boje. Toliko su lepe, pigmentovane, lako se blendaju i ne rasipaju se da su me oduvali. Pisala sam vam na Instagramu, da kada bih morala da izaberem samo jedan proizvod da koristim, to bi definitivno bio ovaj. Svilenkasta tekstura, koja se predivno presijava na koži i daje zdrav izgled. Može da se nadogradi za intenzivniju šminku ili da bude odličan izbor za posao. Boje su jako lepe i pristaju svima. Pakovanje je preslatko i ima dizajn cvetića. Cena je 579 dinara.


Kolekcija sadrži još i sjaj za usne. Sjaj je u roze boji ima efekat blagog povećanja usana. Njega još nisam probala ali sigurno ću ga kupiti. Cena je 379 dinara.

Cela kolekcija mi se baš dopala i drago mi je da Catrice radi na kvalitetu jer su svakom kolekcijom sve bolji i bolji. 

Kako se vama dopada ova kolekcija?

4 коментара:

  1. Super post! Najvise mi se dopada set ruzeva! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Dopada mi se četka, jer je nisam probala, deluje zanimljivo, i prakticno.

    https://aandymm.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
  3. Preslatko izgledaju i odlicno si ih predstavila. Bas bih probala ponesto iy ove linije.

    Cmok

    http://www.bambolai.com/

    ОдговориИзбриши