уторак, 24. септембар 2019.

Avon Glow kolekcija + NAGRAĐIVANJE


Avon proizvode kupujem jako dugo i dosta puta ste ih videli na mom blogu. Pre nekog vremena mi je stigao paket sa njihovim Glow proizvodima. Neke proizvode sam ostavila za vas i možete da učestvujete u nagrađivanju klikom OVDE. 





Glow drops dolaze u tri nijanse za svetao, srednji i taman ten. Drago mi je da su mislili i na nas koji smo jako svetli i ne sunčamo se. Kapi mogu da se mešaju sa kremom, puderom ili da se nanose samostalno. Dobra je pigmentacija i daju prelep sjaj. Koštaju 1099 dinara u Avon katalogu.





Bronzing brick paleta sadrži 5 različitih nijansi. Boje su odvojene pa mogu da se mešaju ili koriste samostalno. Jako je lepo odrađena jer sadrži i hajlajter i bronzer u jednoj paleti. Može da se koristi i za lice i za oči. Nikako nije namenjena za kontrurisanje jer su boje šimeraste. Košta 799 dinara u Avon katalogu.





Još jedan proizvod koji nije namenjen za konturisanje već samo za zdrav sjaj lica je Bronze&glow stik. Daje lep sjaj licu, ima sitne šljokice koje se predivno presijavaju. Srednja je pigmentacija, jako se lepo blenda i praktično je pakovanje. Dolazi u dve nijanse, svetlija i tamnija. Cena je 899 dinara u Avon katalogu. 

NAGRAĐIVANJE

https://www.instagram.com/p/B2y3mgMpliE/

Na mom Instagram profilu Lepojkicaimama (klik OVDE) možete da učestvujete i osvojite paketić sa slike. Takođe u nagrađivanju su još dva poklona ali više o tome na Instagramu. :) 


Da li ste probale neke od ovih proizvoda? 

1 коментар: