понедељак, 3. децембар 2018.

Predlozi poklona za Novu godinu

Pošto smo zagazili u mesec decembar, vreme je da razmišljamo šta pokloniti za Novu godinu. Pripremila sam neke stvari, koje su meni prelepe a nadam se da će se i vama dopasti. Reč je samo o stvarima za žene jer su muškarci specifični i zavisno od posla/hobija kupujem stvari. Što se tiče dece, to zavisi od uzrasta ali lepa knjiga, slikovnica, edukativna igračka uvek su dobar izbor. Savetujem da uvek pitate šta je detetu potrebno, da se ne bi trpali dupli pokloni i bespotrebne stvari. 


Too Faced Gingerbread paleta me je osvojila na prvu loptu.  Ima jako lep izbor boja i odgovara svim tonovima kože. Ovo je skuplji poklon ali ako rešite da častite sebe ili neku dragu osobu, imate moje preporuke. Košta 7200 dinara u Sephori. 


Essence Reach for the stars set sadrži hajlajter, set gumica za kosu, veštačke trepavice sa gliterima, tetovaže za telo i balzam za usne. Sve je to spakovano u presladak neseser i mislim da je prelepa ideja za poklon. Ovo ću kupiti sama sebi, ako nahvatam. :D Cena je 979 dinara u Dm drogerijama. 


Versace Crystal Noir je najlepši zimski parfem. Mnoge žene ga obožavaju i to sa razlogom. Trenutno je na sniženju u Dm-u i košta 3999 dinara za 30 ml.


Nyx Sprinkle town kremasti gliteri dolaze u preslatkom pakovanju, kao novogodišnji ukras. Boje su prelepe i dolazi u više nijansi. Cena je 1480 dinara u Lilly drogerijama. 


Sephora čuvene lampe se mnogima dopadaju i mislim da su idealne za poklon. Ove godine je aktuelna sova. Divna dekoracija svakom prostoru. Cena je 1250 dinara u Sephori. 


I heart revolution Wardrobe paleta sadrži kombinaciju bronzera, kontura i rumenila. Boje su prilagođene svima, jako su pigmentovane i divno se blendaju. Košta 1610 dinara u Alexandar cosmetics-u.


Avon Advent calendar set sadrži prelepih 25 komada nakita. Jako lepa ideja za poklon i sve je u prazničnom duhu. Cena je 2280 dinara. 

Afrodita svake godine ima prelepe setove. Pakovanja su im preslatka a po fantastičnim mirisima su poznati. Ovaj set sadrži uljani gel za tuširanje i losion za telo po ceni od 880 dinara u Lilly drogerijama. 


Ako neko, kome poklanjate voli prstenje, onda pogledajte obavezno nakit iz H&M-a. Imaju kvalitetne komade po pristupačnim cenama. Konkretno, ovaj set od 12 prstena košta 1499 dinara. 

Sav taj nakit treba negde smestiti a lepe organizatore ima sajt Homeart. Kod njih možete sigurno naći nešto za poklon a meni je zapao ovaj držač nakita jer je baš elegantan i ženstven. Njegova cena je 3590 dinara.

Lep veš je idealan poklon za svaku ženu. Bonatti ima kvalitetan veš a cene su pristupačne. Često imaju sezonska sniženja a trenutno je 40% popusta na određene modele. Ovaj bodi sam izdvojila jer je sexy i postoji u crnoj, roze i crvenoj boji. Košta 2100 dinara. 

I na kraju, kako da kupovina prođe bez tašne. :) Deichmann Catwalk tašne kupujem godinama i vucaram svuda sa sobom. Kvalitetne su, cena je baš povoljna i imaju veliki izbor. Ova konkretno je 2490 dinara.


I to bi bilo to od mojih predloga. Kako vam se dopadaju? Šta vi najčešće kupujete kao poklone za Novu godinu?

7 коментара:

  1. Odlični predlozo! Najviše mi se svidja paleta i Essence set. A za poklon najviše kupujem neku torbu ili odeću, jer je tu nekako najlakše pogoditi "ukus".

    ОдговориИзбриши
  2. The Gingerbread paleta is great! I like the colours so much <3!

    ОдговориИзбриши
  3. Fantastična preporuka. Naravno, mi žene smo toliko jednostavne :D. Kupi nam kozmetiku, parfem ili nešto od nakita, torbicu, cipele i voljećemo te najviše na svijetu :D, ali ako preživiš - pa što baš tu, zar nisi čuo hiljadu puta kako mi se sviđa ona :D :D :D
    Šalu na stranu, ali odličan post. Vjerujem da će da pomogne mnogim muškarcima u izboru poklona za praznike. :*

    ОдговориИзбриши
  4. Divni predlozi, baš se radujem praznicima i poklonima! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  5. Super predlozi, ova SEFORA LAMPA mi se jako svidja, cak jednu da uzmem i za sebe :)


    https://aandymm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Savet svim devojkama da proslede link od ovog posta momcima :)
    Odličan post,svidjaju mi se ideje i već vidim da ću neke od stvari uzeti sama za sebe!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши