недеља, 23. децембар 2018.

Cosmetic love sajt #2


Pre nekog vremena mi je stigao drugi paket sa sajta Cosmetic love. O proizvodima iz prvog paketa sam pisala u ovom postu. 
Sada sam poručila Secret Key masku za skidanje mitisera, Ginger Sugar masku za usne i Illyoon balzam za usne. Kao poklon sam dobila testere pudera.







Secret Key maska za skidanje mitisera je potpuno crna peel of maska. Nanosi se na problematične delove i sačeka se da se osuši. Obično se za nekih 15 minuta osuši i tada se skida. Maska ne iritira kožu i izvlači mitisere iz kože. Kao ni jedna crna maska, ne može da izvuče velike mitisere ali sitnije izvuče sve. Pakovana je u tubu i ima 100 ml. Trenutno je na sniženju 60 % i možete je pogledati na linku OVDE. 





Ginger sugar maska za negu usana dolazi u teglici od 25 grama. U poslednje vreme sam opsednuta mirisom đumbira. Ova maska ima blag miris i jako gustu teksturu. Nisam skoro videla proizvod sa tako hranljivom i gustom teksturom. Ostaje celu noć na usnama i odlično neguje. Mažem ga svako veče, pred spavanje. Više o ovoj maski pogledajte na linku OVDE.







Illyoon balzam za usne dolazi u preslatkoj tubici od 13 grama. Ima odličan aplikator i lepo raspoređuje proizvod po usnama. Sam balzam je ružičaste boje i ostavlja blagi sjaj na usnama. Štiti usne od hladnoće jer ostavlja zaštitini film. Nema lepljivu teksturu i ostaje dugo na usnama. Više o njemu pogledajte OVDE.


Double longlasting puderi su došli u tri različite nijanse. Imaju jaku pokrivnu moć, sa jednim slojem skoro potpunu. Tekstura je ređa i lepo se raspoređuje na licu. Blenda se jednako dobro i prstima i četkom. Mat je potpuno na licu i dugo traje. Ima prelep miris, poput parfema. Ima SPF zaštitu čak 34 i vrlo povoljnu cenu. Full size pakovanje je od 30 grama i možete ga pogledati na linku OVDE.


Proizvodi su zaista vredni pažnje i planiram da kupim full size puder i da ponovim kupovinu maske za usne jer ništa tako hranljivo nisam koristila.

Da li volite proizvode iz Koreje?

Нема коментара:

Постави коментар