понедељак, 10. децембар 2018.

Fashion Mia

Sa sajta Fashion Mia sam ranije poručivala i bila sam zadovoljna kvalitetom. Stvari su jako lepe, garderoba je kvalitetna, kao i nakit. Šalju pakete za Srbiju. Čeka se na isporuku oko 3 nedelje, zavisno od naše carine. Redovno imaju akcije sa kupon kodovima pa pratite.
Sajt je jako dobro odrađen, sve je poređano po kategorijama i ima dobru preglednost. Dobro pakuju proizvode i sve stiže maksimalno zaštićeno.
Za svaki proizvod imaju mere, veličine a imaju i posebnu kategoriju za plus size veličine. Dopada mi se to što sve više sajtova posvećuje pažnju i svoju garderobu pravi i za veće devojke.


Kreću pripreme za Novu godinu i sa njom idu proslave. Na sajtu Fashion Mia je veliko sniženje elegantnih večernih haljina elegant evening dresses. Postoji veliki broj modela i svako može da pronađe nešto za sebe. Naznačene su veličine i dostupne boje. Većina stvari je dostupno u nekoliko boja. Izabrala sam ove 4 haljine, sve su povoljne i jako lepe. Prva je boja šampanjca i baš mi ide uz zimske čarolije. Ona je moj favorit potpuno je po mom ukusu. Crvena je boja Božića a tamno plava je jako elegantna. Nekako, sve nijanse crvene vezujem za praznike a kraljevsko plava je sama po sebi dovoljna i odraz visoke mode. Ne znam za vas ali po meni su mnogo elegantnije duge haljine. Nisu mi za svaku priliku ali Nova godina je sama po sebi prilika za sve kombinacije i visoku eleganciju i sjaj. Duge haljine svima pristaju i prikrivaju nedostatke a ističu obline. Za nas, sa nekim kilogramom viška su više lepršavije haljine a za zgodnice su uske. Mada, kako se ko oseća. Ove haljine su dostupne i u većim veličinama. Neko ume da iznese sve i da mu sve odlično stoji bez obzira koliko kilograma imao.

https://www.fashionmia.com/Products/spaghetti-strap-patchwork-printed-evening-dress-212856.html

https://www.fashionmia.com/Products/round-neck-patchwork-see-through-plain-evening-dress-210706.html

https://www.fashionmia.com/Products/v-neck-patchwork-ruffled-hem-side-slit-back-hole-lace-plain-evening-dress-220459.html

https://www.fashionmia.com/Products/deep-v-neck-plain-evening-dress-223512.html

Pored haljina, dopada mi se i njihova ponuda džempera cute sweaters. Imaju duge, široke džempere, kardigane ali i tanje, uz telo. Ukrašeni su simpatičnim detaljima a nisu skupi. Dopada mi se to što nisu svakidašnji i elegantni su. Odabrala sam one, koji su prikladni za posao/školu. Imaju dosta džempera na sniženju i tada uhvatite svoj željeni komad. Ništa bez sniženja. :)

https://www.fashionmia.com/Products/round-neck-bow-keyhole-plain-bell-sleeve-sweater-200188.html

https://www.fashionmia.com/Products/double-breasted-color-block-cardigans-206180.html

https://www.fashionmia.com/Products/band-collar-keyhole-sweater-201720.html


Kako ste se vi pripremile za Novu godinu i šta ćete obući? Koji model se vama najviše dopada?

1 коментар: