субота, 22. децембар 2018.

Magdalenini favoriti 2018

Magdalena je ove godine napunila dve godine i naučili smo koji joj proizvodi odgovaraju i te koristimo. U ovom postu ću pisati o nekim stvarima, koje smo naučili vremenom, proizvodima, odeći i igračkama, koje su povoljne a kvalitetne.

Pelene i vlažne maramice

Pelene smo sve probali i već jako dugo koristimo Babylove pelene iz Dm-a. Odlično upijaju, nema curenja i imaju elastičnu traku na leđima. Sa njima se nikad nije desilo da se zacrveni pelensko područje. Imaju jako povoljnu cenu i dolaze u praktičnoj kutiji, koju možete iskoristiti za igračke. 



Kada su u pitanju vlažne maramice, slabo ih koristimo. Kada je Magdalena bila beba, dobili smo preporuku od dermatologa da je ne brišemo maramicama već da je samo peremo vodom. Od tada vlažne maramice koristimo kada smo van kuće. Dobre su nam Violeta i Pampers Sensitiv maramice. Uvek gledamo da imaju plastični otvor jer se tada lakše otvaraju/zatvaraju i ne suše se. 



Kupka i šampon

Nivea kupku smo koristili cele godine i odlično se pokazao. Magdalena ima osetljivu kožu i ova kupka joj savršeno odgovara. 


Kako ima dugu kosu, morali smo da pronađemo dobar šampon. Ovaj Shauma Kids odlično očisti kosu, ne isušuje teme glave a omekšava kosu.


Kada nam se posle par dana kosa upetlja a petlja se nažalost, naprskamo joj ovaj sprej iz Dm-a. Omekša dodatno kosu i ostavlja prelep miris. Ne izaziva crvenilo niti iritacije. 


Četka za kosu 

Macadamia četka se najbolje pokazala i za Magdalenu i za mene. Iglice se lako savijaju i ne grebu kožu glave. Lako i brzo rasplete sve čvoriće na kosi.


Krema za pelensko područje

Od svih krema, koje smo probali najbolje su se pokazale Babylove i NC krema. Obe su jako povoljne, imaju dobre sastojke i pomažu kod iritacija.



Losion za telo

NC kozmetika losion je jako hranljiv i pomaže kod suvih delova kože. Mažemo ga obično posle kupanja. O njemu i NC kremi za bebe sam pisala u ovom postu.


Odeća

Od kada je Magdalena bila beba, počeli smo da kupujemo odeću u C&A radnji. Većina njene odeće je tamo kupljena i prezadovoljni smo kvalitetom. Imaju jako dobar pamuk i najbolje bodiće. Čarapice, trenerke, farmerke, duksiće...imamo sve njihovo. Dobra im je i zimska odeća pa smo kupili skafander, jaknu, kapu, šal, rukavice... Pored njihove radnje, dobru dečiju odeću ima H&M, Primark i naš Piroćanac.

Igračke i knjige

Magdaleni prvenstveno kupujemo edukativne igračke. Pošto je još mala i ne zna da pazi na igračke, kupujemo Polesie igračke. Oni proizvode najizdržljiviju plastiku na svetu. Podnela je i naše gaženje i njeno bacanje... Imaju povoljne igračke a stvarno su im odlično napravljene. Ove godine smo hteli da iznenadimo Magdalenu za rođendan-kuhinjom. Gledali smo danima i slučajno naleteli na Polesie Carmen kuhinju. Nismo se ni malo pokajali jer je odlično odrađena, ima mnogo funkcija i velika je. Za Novu godinu je dobila naravno, Polesie igračke. 


Knjige joj redovno kupujemo i vežbamo sa njom. Učimo je životinjama, bojama, delovima tela... Najbolje uči uz pomoć karti i lepezica. Najbolje ima Vulkančić. 



Nadam se da sam pomogla mamama i da je ovaj post koristan za njih.
Koji su favoriti vaše dece ove godine?

Нема коментара:

Постави коментар