недеља, 9. децембар 2018.

Green for skin prirodna kozmetika


Green for Skin je radionica za ručnu izradu domaćih biljnih sapuna i drugih kozmetičkih proizvoda namenjenih osetljivoj koži. Sastojke koji se tradicionalno koriste u nezi kože približavamo savremenom načinu života. Zbog toga se u našim proizvodima nalaze visokokvalitetna ulja semenki grožđa, pšeničnih klica, ši butera, slatkog badema, avokada, makadamije, masline, kokosa, pirinča... Zdravstvenu ispravnost naših proizvoda kontroliše Gradski zavod za javno zdravlje Beograd. Naša radionica je prošla kompletnu zakonski propisanu sertifikaciju. Naši proizvodi su EverGreen.



Na Instagramu i prethodnom postu sam vam pisala kako mi se oporavila kosa uz pomoću prirodnih ulja i EverGreen maske za kosu i balzama. Kozmetika je potpuno prirodna i ručno rađena. Cena svih proizvoda je jako povoljna. Rok trajanja je nekoliko meseci jer su proizvodi bez parabena. 






Regenerativna krema za lice je namenjena koži sa finim linijama. Dubinski hidrira kožu i pomaže u ublažavanju bora. Aktivni sastojci su koenzim Q10 i retinol. Sadrži i ulje semenki grožđa, pšeničnih klica, tamanu ulje (podstiče sintezu kolagena), biljni glicerin, hijaluron gel, vitamin E. Ne sadrži silikone, parabene, mineralna ulja ni veštačke pojačivače apsorpcije.
Žućkaste je boje, srednje gustine i brzo se upija u kožu. Ne ostavlja masni trag na licu a dubinski hidrira. Nanosim je obično uveče, posle seruma. Nije mi izazvala nikakve probleme na licu, niti iritacije a imam osetljivu kožu. Ima prijatan miris. Košta 1200 dinara i ima 50 ml.







Maska za kosu je na bazi keratina i prirodnih ulja makadamije, slatkog badema i kokosa. Pored toga sadrži i proteine pšenice, biljni glicerin, vitamin E i pantenol. Namenjena je jačanju kose a može se nanositi i na koren i na dužinu. Može se koristiti posle pranja ali po meni, najveći efekat ima ako je ostavite 1-2 sata na kosi pre pranja. Kosa je mnogo mekša, dobije zdrav sjaj i lako se češlja. Pakovanje je od 60 ml ali dugo traje jer je koncentrovano i nije potrebna velika količina. Ne sadrži parabene, veštačke pojačivače apsorpcije, ni silikone. Košta 300 dinara. 







Balzam za kosu je laganije teksture od makse za kosu. Koristim ga posle pranja i držim 5-10 minuta u kadi. Ne otežava kosu i ne slepljuje je. Lako se ispira i ne ostavlja film na kosi. Može se koristiti i kao zaštitna krema za kosu, koja se ne ispira. Sadrži ulje makadamije, slatkog badema i semenki grožđa, pirinča kao i pantenol, biljni glicerin i vitamin E. Ne sadrži parabene, veštačke pojačivače apsorpcije, ni silikone. Pakovanje je od 125 ml i košta 300 dinara. 


Zadovoljna sam svim ovim proizvodima i rado bi ih preporučila. Kosa mi se zaista oporavila a krema mi je pomogla kod dubinske hidratacije lica. Koristim je i dalje pa vam javljam da li ima efekat na sitne linije a za to je potrebno vreme. Sve proizvode možete poručiti preko Facebook stranice Green For Skin ili Instagram profila green_for_skin.

Kako se vama čine ovi proizvodi?

2 коментара: