уторак, 18. децембар 2018.

Prima kozmetika



Prima kozmetika je naša, porodična firma i proizvode preparate za negu kose, kože i noktiju. Imaju Skinology liniju za negu kože i rešila sam da probam gel maske i serum za lice. Pored Skinology proizvoda, jako su mi zanimljiva čista ulja i odlučila sam se za ulje jajobe i ulje argana. Sve proizvode možete da naručite sa sajta Prima kozmetika





Paradajz gel maska je namenjena hidrataciji masne kože. Sadrži ekstrakt paradajza, alantoin i pantenol. Nanosi se na očišćeno lice i drži se 10-20 minuta. Posle skidanja maske se nanosi krema. 
Aronija gel maska je namenjena za kožu preko 30 godina. Imam 27 ali smatram da ova maska nema štetnih sastojaka i bezbedna je za korišćenje i ranije. Maska regeneriše i hidrira kožu. Nanosi se kao i Paradajz gel maska i sadrži ekstrakt aronije, pantenol i alantoin. Obe maske deluju na sličan način i hrane kožu. Posle nanošenja su suvi delovi nahranjeni i koža je meka. Nisu mi izazvale crvenilo kože, iako imam osetljivu kožu. Cena Paradajz maske je 550 dinara a Aronija maske 600 dinara i trenutno je na sniženju.





Hijaluron serum za kožu je namenjen dubinskoj hidrataciji kože. I on je namenjen koži sa 30 i više godina ali nisam imala problema. Od aktivnih sastojaka tu su hijaluronska kiselina, urea i alantoin. Serum se koristi u serijama, najviše 3-4 puta godišnje. Jako je lagane teksture, brzo se upija u kožu i ne oseća se na licu. Posle njega nanesem kremu i puder ujutru. Pomaže kod hidratacije kože. Cena je 890 dinara. 





U ponudi imaju veliki izbor čistih ulja. Od čistih ulja za lice volim jojobu i argan. Ne izazivaju mi probleme a pomažu u hidrataciji i regeneraciji kože. Nisu teška za kožu i ne osećaju se na licu. Brzo se upijaju i ne ostavljaju masnoću. 2-3 kapi su dovoljne za celo lice i vrat. Ulje argana ima 50 ml i košta 650 dinara a Ulje jojobe 100 ml i košta 800 dinara.


Da li ste vi probale ove proizvode? 

1 коментар: